kolmapäev, 21. märts 2012

*laud*

Eile-täna õppisime trennis uut takistust - lauda.
Näeb see asi välja nii, et koer peab hüppama lauale ja seal 5 sekundit püsima. Eestis seda võistlustel (veel) ei kasutada, sest laud peab oleme elektrooniline, st selle 5 seki fikseerib see laud ise ja meil sellist lauda lihtsalt ei ole.
Aga nagu Anne ütles, harjutama peab, sest äkki on ka mõni välisvõistlus tulemas... või tekib millalgi meile see laud... ei teagi, kumb see tõenäolisem on.
Igatahes Küpsisele jõudis üsna kiiresti kohale, et seal laua peal saab ju nuhkida ja seega jäi ta sinna ka üsna ilusti püsima. Alguses ei tahtnud ainult üldse sinna hüpata - järelikult mingi kodune kasvatus tal siiski on ja ju on kuskil ajusopis meeles, et laua peal ei käida:)
Lõpuks aga sai paar lühikest radagi tehtud, kus laud sees ja ei saa kurta - saime üsnagi hakkama kui mõningad omavolilised nuhkimispausid välja arvata!
Lisaks panin meid kirja 1.04 toimale tunnelite võistlusele - meie koduhallis see toimub, nii et miks mitte siis minna ja üks ilus võistlus teha... või siis kuupäevale kohaselt rahvast naerma ajada:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar