neljapäev, 21. märts 2013

Teistpidi sülepööre

Eile oli meil trennis 2 rada ja üks tore võte, ka mille õppisime. Kuna Anne soovitas mul kodus see asi läbi analüüsida ja võttele mingi nimi anda, et meelde jääks, siis nimetasin selle asja teistpidi sülepöördeks. Raja joonist mul ei ole, aga põhimõtteliselt on see nii, et kui on kõrvuti slaalom ja tunnen ja tõke... nii et slaalomi lõppedes tuleb keerata samast otsast algavasse kõrvalolevasse tunnelisse... oeh, peaasi, et ise sellest aru saan kunagi.
Igatahes tuleb koer slaalomist välja tulles saata koerapoolse käega nagu endast ette/mööda ja siis ise teha järsk pööre tagasi (180 kraadi) ja sama käega koer tunnelisse saata. Nii ei lähe ei koeral ega ka koerajuhil jalad sõlme:) Põhimõtteliselt ongi see nagu sülepööre, aga kui sülepöördes tõmbad koera enda kõrvale ja taha ja juhid ta sama käega ringi keerama, siis "teistpidi sülepöörde" puhul saadad ta endast ette ja juhid sama käega ta ennast ümber pöörama.

Loodetavasti jääb see mulle meelde:)

PS: Sain täna Poolast paki kätte Tellisin elukale http://www.furkidz.eu/ lehelt kaks edevat kaelarihma. Käin õhtupoole pakil järel, nii et varsti on pilte oodata:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar