esmaspäev, 10. november 2014

Koeramassaazh

Põhjus, miks ma see kuu vähem looma treenin, on see, et käin nüüd koeramassaazhi kursusel:) 6 loengut, teisipäeviti. Meid on koos 5 inimest, kõik sportkoerte omanikud ja meie õpetaja on Irina Bukk.

Teooriatund on juba tehtud. Hästi huvitav oli:) Homme võtame koerad ka kaasa! Esimene praktikatund pidi küll üks paras püherdame olema, sest ise ei oska veel midagi teha ja koer on ka rohkem huvitatud kõigest muust, kui massaazhist. Aga igal juhul - see saab ülipõnev olema!

Kuna massaazhi saamiseks peab koer terve olema, käisin igaks juhuks ka loomaarsti juurest läbi. Uriiniproov, millega oli paar kuud tagasi kerge jama, oli peaaegu korras, paari kuu jooksul pean veel minema ühe kordusanalüüsi tegema, et siis on näha, kas ja mis suunas on muutusi. Aga massaazhi tegemiseks koerale andis arst rohelise tule:)

Ja ka ühed võistlused on tulemas:) Viimases trennis oli Küpsis üllatavalt kontaktne ja kiire! Ma ei tea, kas asi oli Alari ema toodud maksakotlettides või ongi tal lihtsalt aeg-ajalt trennipausi vaja, et power välja tuleks - miljoni dollari küsimus!

2 kommentaari:

  1. Koeramassaaz tundub olevat väga huvitav ja eriti kasulik sportkoertele. Kust sa selle info said ja kus need koolitused toimuvad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mind kutsus kursusele trennikaaslane TAKO-st, meil ongi TAKOliste grupp. Muidu sama õpetaja õpetab M.I.Massaazikoolis.
      Alguses on küll üks paras püherdamine see õppimine - ise väsid nii ära:) Koer ei oska asja nautida ja ise ka ei julge tugevalt mudida ja meeles ei püsi ka midagi - kogu aeg tuleb märkmetest järge pidada. Aga hästi kasulik ja põnev on küll! Loodetavasti suveks, kui võistlusi on jälle tihedamalt, oskan juba paremini ja siis saan aidata Küpsisel paremini võistlusteks valmistuda ja taastuda:)

      Kustuta