reede, 7. september 2012

A1 ootab meid!

Nii... juhtub nüüd selline tähelepanuväärne asi, et jookseme 16.09 on viimased 2 jooksu A0 klassis ja kohe pärast seda ka A1 hüpperada:) Saame ka võistlusraamatu - 64 senti maksab ja täpne raha tuleb kaasa võtta!
Anne soovitas, et võiks niimoodi panna. Väga hea mõte:) Ja just see, et on A1 hüpperada... loodetavati seal kiike ei ole, aga slaalom võib olla. Siis oleks üks uus asi korraga. Ja hea on ka see, et saab A0 klassis koera soojaks joosta.
Paar valupunkti meil muidugi on ka:
*KIIK. Teisipäeval tegime rada, kus oli sees ka kiik. Ja nüüd isegi Küpsis teab, mis see kiik on... aga esimesed korrad ta ikka väga väga ettevaatlikult liigub selle kiige peal, hiljem ta nagu leiab selle õige punkti, kust kiik langema hakkab ja siis tuleb see kiik meil täitsa okeilt välja. Loodetavasti A1 hüpperajal kiike ei ole:)
*SLAALOM. Saalom on Küpsisel küll selge, aga seal on ka nüansid... näiteks see, et ma ei tohi temast eespool olles talle slaalomi käsku anda ja pean väga jälgima, kuidas ma tal kõrval jooksen ja kas korrutan kogu aeg slaalom-slaalom-slaalom või siis piisab ühest käsust. See saab lõbus olema:)
*POOM. Viimasel ajal on see poomi lõppu seisma jäämine selline, et... mitte kõige ilusam. Kui ma vähegi viltu poomist eemale jooksen, siis jääb ta küll seisma, aga viltu... ja üsna tihti jookseb ta ka poomi pealt maha. Iseenesest Küpsise kiiruse juures ei ole see nii suur probleem, aga samas kui mõnikord on tõesti vaja, et ta seal seisma jääks, siis peaks ta seda siiski oskama ja seega tuleb seda ka nõuda ja nõuda isegi siis, kui tegelikult selle konkreetse raja puhul vaja ei ole.

Muidugi oli teisipäevane trenn päris hea:) Kõik harjutused tulid välja, isegi saksa pööre, mis on minu jaoks hull tehniline nikerdamine. Anne isegi ütles, et need tehnilised asjad tulid üsna ilusti välja:D Jeeiiii !!!!



 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar