teisipäev, 22. november 2011

A-Koer Mudilane ehk DSQ ja lootustandev DSQ

Osalesime Kadri&Britni kutsel/eeskujul A-Koera korraldatud võistlustel nende hallis.
Polnud seal kunagi käinud, aga isegi leidsin halli ülesse:)
Ütlen kohe ära, et tulemuseks saime jälle 2XDSQ, aga viimane jooks oli täitsa lootustandev - tegime isegi raja lõpuni, ainult et neid möödajooksmisi oli kokku liiga palju, et aega kirja saada.
Aga vähemalt tegime raja lõpuni.
Niisiis, alguses kui võistlust tutvustati, ütles A-Koera peategelane kohe, et rõõm näha võistlejaid ka teistest klubides:) Oh, olin ainuke mitte a-koerlane seal ja muidugi jäin silma.
Seal on see hall hoopis teistsugune, teistpidi nagu, et teised võistlejad seisavad mitte raja kõrval, vaid raja taga. Ja võõrad lõhnad ja teistsugused tunnelid... huh, kartsin, et Küps ei tee üldse mitte midagi:) Aga isegi tegi!
Mulle muidu meeldis, et oli 2 jooksu, aga 1 rada, et siis sai 2X ühte rada joosta. Eelnevalt lugesin nende kodukalt, et Mudilase klassis/ehk siis AO ei ole rajal kiike, poomi, slaalomit, okserit... ja millegipärast eeldasin, et A ka ei ole. Aga otse loomulikult see A seal kohal oli. Ja Küpsis oli veel esimene midi-koer ka. Kokku oligi 3 midi - Küpsis, Britni ja siis üks koer veel, vist snautser.
Rada iseenesest tundus tehtav. Ilma koerata tunduvad muidu kõik rajad tehtavad.
Esimene katse aga läks muidugi nihu: panin Küpsise vale nurga all istuma ja nii ta tormas kohe teisest tõkkest mööda tunnelisse.
Sain ka uuesti alustada, aga ikka sama jama. Niisiis läksin, kõrvad lontis, järgmist jooksu ootama.
Teise jooksu alguses panin Küpsise teise nurga alt isuma, aga teisest tõkkest jooksis ta mööda ikkagi - õnneks küll mitte tunnelisse ja saime edasi joosta.
Minu suureks üllatuseks läks ta ilusti üle A - me pole seda trennis teab mis ajast harjutanud. Ja soperdas ta veel lõpus, kui 3 viimast tõket peaaegu järjest olid, põhimõtteliselt jooksmise vaev, aga ma ei tea, mis juhtus, et Küps pikkushüppest mööda jooksis. Nojah:)
Aga saime vähemalt raja lõpuni. Asi seegi. Lootustandev DSQ nagu ma ise ütlesin.
Britnil läks ka esimene jooks nihu ja samal põhjusel, mis Küpsisel, aga teine oli ilus puhas jooks:)

Päris põnev on käia teistes klubides võistlemas:)
Kahjuks pole mul ühtegi pilti, fotoka akud on kuskile kadunud ja ega see karp teravaid pilte ei tee ka.
Alar lubas tulla üle-platsi-trenni filmima pühapäeval, ehk siis saab mõned videod lisada:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar